De Sanitairreiniging Dagboeken

Een geconcentreerde, zure reiniger reiniger, mag aangewend geraken vanwege reinigen en ontkalken aangaande handige wasruimte oppervlakken.

SANI 700 kan zijn ons lucht neutralisator, urinevreter en bacterie afbreker wegens tussen verdere toiletten en urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en septic tanks

Regelrecht advies Aarzel niet teneinde aanraking met ons op te nemen. We kunnen u allemaal zeggen over dit collectie, prijzen, levertijden en de mogelijkheden teneinde monsters op te vragen.

einigers wegens het bevechten aangaande hardnekkige kalkvorming.  Allemaal over de service

Een Combinator aangaande Moerman kan zijn dé innovatie met 2016: ons multi-tool waarmee men in één handeling zowel mag inwassen indien wissen, uiteraard geen genoeg handeling verdere vanwege wisselen over  handwerktuig. Een Combinator bestaat uit vier onderdelen: een microvezel Combinator inwashoes, een Combinator inwashouder, de Liquidator liniaal en een Combinator handgreep. Alle onderdelen bestaan ook los te kopen.

Groveko kan zijn een importeur en groothandel, in de Benelux als het gaat om sanitairreiniging. Wij afleveren volledig assortiment hoge kwaliteit sanitairreinigers en reinigingsmiddelen in meerdere verpakkingen en zien.

Alkalisch reinigingsmiddel vanwege dit verminderen betreffende huidvetten, kalkzeep en dierlijke of plantaardige vetten op alle waterbestendige oppervlakken. Uitermate geschikt voor sauna's, kleedlokalen en zwembaden.

Jeroen Bosveld SOC Facilitair maakt al onderwijl zo 3 jaar iedere week ordelijk bij mij. Ze werken netjes, secuur en zijn altijd voor vragen goed bereikbaar.

Werken betreffende de Combinator kan zijn bijzonder ergonomisch en eenvoudig. De inwashouder kan ook aan dezelfde zijde zodra een liniaal indien met een overige zijde worden geraken bevestigd. De zijkanten van een Liquidator liniaal zijn schuin afgevlakt, zodat het gehele raam in één keertje geraken afgenomen zonder waterrestanten in hoeken en randen voor te laten. Nadrogen is ook niet nodig, dit levert ons aanzienlijke tijdsbesparing.

De site functioneert ook niet zonder cookies. Door nader behandeling te vervaardigen van groveko.nl geeft u met hier akkoord mee te gaan.OK

De temperatuurwijzer draagt tevens bij aan prima reinigingsresultaten. Dit apparaat is uiterst veelzijdig en vervaardigd proper zonder chemicaliën te gebruiken. In het uitgebreide uitrustingspakket zijn 2 vloermondstukken (vanwege schurend en hygiënisch reinigen) inbegrepen, evenals ons geïntegreerd opbergvak voor benodigdheden, ons geïntegreerde kabelhaak en ons buishouder wegens ruimtebesparende opberging.

Regelrecht raadgeving Aarzel ook niet om contact met het op te nemen. We mogen u alles vertellen aan dit collectie, prijzen, levertijden en een opties om monsters op te vragen.

Iedere keer ingeval allereerste op de hoogte over nieuwe middelen, aanbiedingen en verdere! Schrijf je meteen in voor een nieuwsbrief!

Heeft u dit allerbeste voor betreffende een hygiëne in uw sanitaire ruimten, vervolgens zijn onze hoogwaardige sanitair reinigers en reinigingsmiddelen ons betrouwbare oplossing in de beurs, vanwege ook personeel wanneer read more voor uw klandizie.

STC RED kan zijn ons ingedikt reinigingsmiddel voor het periodiek verwijderen met kalkafzettingen waardoor de helft aangaande een arbeidstijd bespaard is. Via een verdikte samenstelling worden werkzame stoffen, bovenal op staande oppervlakken maximaal benut teneinde een kalk af te breken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *